AKTUELLT UNDER 2023
 
 
 

PROGRAM FÖR HÖSTEN 2023


Måndagen den 4 september kl 18.00

Qreativa Kickoff på Aspenäs café. Vi börjar kvällen med korvgrillning och mingel utomhus och lyssnar sedan under fikat till ett föredrag av våra medlemmar Judy Breneman som är parterapeut/kursledare samt Paula Weldeborn som är specialpedagog, förskollärare och coach.

Torsdag den 5 oktober kl 07.30

Frukostmöte i samarrangemang mellan Qreativa och företagarföreningen FFLK på Pinyarden i Bowlinghallen på Vattenpalatset. Inbjudna är såväl Gull-Britt Eide Lerums Kommundirektör samt Näringslivschefen Fredrik Olsson för att samtala och föra dialog med oss företagare i Lerums Kommun.

Måndagen den 27 november kl 18.30

Kransbindning och nätverkande oss företagare emellan på Oscarshöjd i Floda hos vår medlem Erica Lönnehed. Vi får under kvällen lära oss att binda en krans till advent av Erica och hennes kollega. Kvällen bjuder även på gofika och mingel. Arrangemanget är till självkostnadspris.


PROGRAM FÖR VÅREN 2023


Torsdagen den 9/2 kl. 17.00 och framåt

Vi börjar med en AW (AfterWork) på Brasserie Stationen torsdagen den 9/2 från kl. 17.00 och framåt.
Anmälan till jaana.kollberg@mhmail.se

Onsdagen den 1/3 kl. 18.00

Elinore Morris på företaget Kontrabas Verkstad och hennes kollega Stephanie Irvine håller en företagspresentation om deras verksamhet och hur det är att jobba med tillverkning av fioler och kontrabasar. Samma kväll får vi korta presentationer av en del av våra redovisningskonsulter inom Qreativa. Det blir ett öppet forum med plats för lite olika frågeställningar.

Onsdagen den 15/3 kl. 18.00

Qreativas Årsmöte och denna gång håller vi till på Nääs Fabriker hos vår medlem Marie Andrews med företaget Pure Studio massage & skincare! M.a.o. Årsmötet inlindat i en fantastisk miljö i dubbel bemärkelse då Marie i sin verksamhet erbjuder lyxig egentid för vårt välbefinnande. Mer info via mail och anmälan till jaana.kollberg@mhmail.se

Torsdagen den 20/4

Den 20/4 samlas vi åter på Hedefors och denna gången hos Marie Kollberg på Retrouttryck som dessutom blev utsedd till Årets Hållbarhetsföretag på Entreprenörsgalan 2022. Temat för kvällen blir ett Hållbarhetstema och mer information kommer via mail.

Torsdagen den 11/5 kl. 8-14.30. "Rulla igång" ditt företag!

Är du nystartad eller känner någon som skall starta så tipsa gärna om nedanstående! Jag Jaana Kollberg är verksamhetsledare för NyföretagarCentrum i Partille men denna aktivitet sker i samverkan med Alingsås, Lerum och Partilles NyföretagarCentra!

Nya och blivande företagare i Partille, Lerum och Alingsås bjuds på en busstur till YESBOX i Göteborg som erbjuder affärsrådgivning, gratis utbildningar och massvis med inspiration. Skapa nya kontakter och få tips för att lyckas på din nya resa som entreprenör!

PROGRAM 11/5 - OBS! Kom i tid!
  • Alingsås station, samling kl 8.20
  • Lerum station, samling kl 8.40
  • Partille Kulturum, samling kl 9.05
    Vi anländer 9.30 och fikar ihop. Sen får vi presentation av YESBOX, Almi, Coompanion och Drivhuset.
    Vi bjuder på lunch innan hemresan kl 13.
Begränsat antal platser!

Anmälan senast 4 maj: partille.se/busstillyesbox

Arrangörer: NyföretagarCentrum, YESBOX i samverkan med kommunerna Partille, Lerum och Alingsås.

Eventuellt kör vi i Qreativa även en aktivitet i maj månad i form av Walk & Talk. Vi återkommer om detta längre fram!