AKTUELLT UNDER 2009
 
 
 
Aktuellt under 2009


Måndagen den 16/2 kl 19.00-21.00: Denna gång blir medlemsträffen på Vattenplatset i Lerum. På Vattenpalatset finns en relaxavdelning som vi har förbokat för minst 15 personer. Relaxen rymmer totalt ca 40 personer. I relaxen finns det en bubbelpool, ångbastu och två torrbastu och möjlighet att beställa mattallrik för 80:-/person. Anmälan och bokning av mattallrik till Jaana Kollberg senast 29/1: jaana.kollberg@tele2.se
Betalning absolut senast tisdagen den 3/2 till Qreativas bankgiro 5133-2070. Skriv ”Vattenpalatset” på betalningsavin. Anmälan är bindande och återbetalning sker ej. Kan däremot någon annan ta platsen så ordnar det ju sig men det är upp till var och en att ta ansvar för detta. Pris inkl.mat: Gruppbiljetten kostar 55:-/person om vi blir 15 eller fler,(annars 95:-/person) mattallriken 80:-/person. Jaana mailar inom kort vad som finns i matväg. D.v.s.totalt:135:-/person för inträde + mat om minst 15 personer. Obs! Mat är valfritt.


Lördagen den 7/3: Årets Företagsmässa på Tingshuset - mer information kommer inom kort!
Anmälan till margareta.wilhelmsson@hotmail.com.


Onsdagen den 18/3: besöks vi av Camilla Ekblom från Folksam som även är vice ordförande i FFLK. Camilla kommer att tala om försäkringar som speciellt rör småföretagare. Eftersom vi representerar väldigt olika branscher så kommer föredraget fokusera på det som rör oss småföretagare i det stora hela.
Vid eventuella frågeställningar till Camilla så kan ni i god tid innan föredraget maila dessa till jaana.kollberg@tele2.se, för på så sätt kan Camilla vara beredd på även branschspecifika frågeställningar.
Vi träffas på Frödingsvägen 4 i Lerum kl 18.30 för mingel och fika och kl. 19.00 börjar föredraget. Anmälan till margareta.wilhelmsson@hotmail.com senast söndag den 15/3.


Tisdagen den 24/3: Qreativas Årsmöte
Plats & Tid: Konferensrummet på Frödingsvägen 4 i Lerum, Mingel & Fika 18.30 Årsmötet börjar kl 19.00
Anmälan till margareta.wilhelmsson@hotmail.com senast söndag den 22/3.


Torsdagen den 2/4: Föredrag av vår Qreativa medlem Lilian Druve. Lilian berättar hur du kan få en hälsosam ekonomi och mer tid över (allmänt om nätverksmarknadsföring). Hon presenterar också det företag som hon valt att samarbeta med, vars produkter ger oss bättre hälsa; bättre sömn, mer ork, lindring av diverse kroppsliga besvär som allergi, whiplashskada, värk och stelhet, diabetes och andra "kroniska" åkommor.
Vi träffas på Frödingsvägen 4 i Lerum kl 18.30 för mingel och fika och kl. 19.00 börjar föredraget. Anmälan till margareta.wilhelmsson@hotmail.com senast tisdagen den 31/3.


Onsdagen den 22/4: Föredrag av Anna Lind från Lind Webproduktion. Anna kommer att prata om vilka fördelar det kan innebära att ha en hemsida, vad man bör tänka på när man väljer utseende och innehåll, hur man kan utnyttja hemsidan i sin marknadsföring m.m. Ni är självklart även välkomna att ställa frågor!
Plats & Tid: Konferensrummet på Frödingsvägen 4 i Lerum, Mingel & Fika 18.30 Annas föredrag börjar kl 19.00
Anmälan till margareta.wilhelmsson@hotmail.com senast den 20/4.


Fredagen den 15/5: Som ni ser på inbjudan nedan, så träffas vi hos Cornelia Schmidt (Qreativa medlem) på Arkadia Foto i Partille på gamla Kronvägen 37 fredagen den 15/5. Tid för denna aktivitet kommer inom kort. Vi gör denna trevliga och annorlunda träff till vår säsongsavslutning. Kostnaden för fotostyling (sminkning och fotografering) och Italiensk buffé blir till självkostnadspris enligt Cornelias inbjudan enligt nedan. Anmälan till Jaana Kollberg senast den 5/5: jaana.kollberg@tele2.se
Onsdagen den 16/9 (obs! lunchmöte)
Föredrag av Lullan Backman i HLR (Hjärt-och Lungräddning) mer info om plats och exakt tid för detta lunchmöte kommer inom kort. Anmälan senast 11/9 till Margareta Wilhelmsson 0302-44048 eller margareta.wilhelmsson@hotmail.com

Torsdagen den 24/9 (obs! ändrat datum):
Afterwork med Photostyling. Denna aktivitet skulle egentligen gått av stapeln i våras men har flyttats fram. Som ni ser på inbjudan nedan, så träffas vi hos Cornelia Schmidt (Qreativa medlem) på Arkadia Foto i Partille på gamla Kronvägen 37 torsdagen den 24/9 klockan 18.00. Kostnaden för photostyling (sminkning och fotografering) och Italiensk buffé blir till självkostnadspris enligt Cornelias inbjudan enligt nedan. Anmälan till Jaana Kollberg senast den 21/9: jaana.kollberg@tele2.seTisdagen den 13/10 kl. 18.30
Vi träffas på Frödingsvägen för en presentation av tre av våra medlemmar (se nedan). Anmälan senast den 12/10 till 0302-44048 eller margareta.wilhelmsson@hotmail.com.

Lilian Druve, utbildad lärare, utbildad coach, utbildad musiker och VD för Opera Väst, 3-faldig världsmästare i Racketlon, Ambassadör för Better Globe och NIKKEN VÄLBEFINNANDEKONSULENT berättar om hur friskvårdsprodukter från Japan de senaste 10 åren förbättrat hennes och otaliga andra människors liv. Livet blir så mycket roligare när vi och dom omkring oss är friska!

Maries Taktil - Cert. massör, dipl. Taktil terapeut, Instr. i spädbarnsmassage. Återförsäljare för DERMANORD, smink och hudvård. I min presentation av mitt företag kommer jag att berätta lite om mina behandlingar och positiva erfarenheter jag upplevt under mina 10 år som massör både inom sjukvården och bland privata kunder. Kommer även att prata lite om DERMANORDs produkter.

Elisabeth Wesley från Aspenäs Revision/John Wesley Företagsstyrning AB kommer i sin presentation att berätta för Dig vad en revisor kan göra för Dig och hur Du kan utnyttja revisorn optimalt. Hon är godkänd revisor med 30 år i branschen, varav 17 som godkänd revisor, och kommer även att dela med sig av sina egna erfarenheter av företagande och vikten av nätverkande, så ta med Dig många visitkort. Elisabeth kommer att svara på Dina frågor om ekonomi, skatter och juridik.Onsdagen den 18/11 kl 19.00
Eva Bähr håller ett utbildningsföredrag inom området marknadsföring och varumärkets betydelse. Anmälan senast den 13/11 till 0302-44048 eller margareta.wilhelmsson@hotmail.com. Mingel från 18.30 och därefter börjar föredraget kl 19.00.

Gör din egen varumärkesresa.

- Varför varumärken?
- Var den du är och bli den du vill!
- Bli rik på att kommunicera!
- Älska dina kunder!

Innan vi startar resan blir det en kort förklaring till varför det pratas så mycket om varumärken. Under första etappen fokuserar vi på vem du/ditt företag är och vad du vill vara. Nästa etapp handlar om det som är så viktigt - kommunikation. Sedan det allra viktigaste – att sälja. När vi är framme hoppas jag att du har fått nya insikter kring ditt företagande . Välkommen med!

Eva Bähr Turndal, certifierad varumärkesstrateg.
Har arbetat i egen verksamhet sedan 1978 inom marknadsföring och kommunikation.

Lördagen den 12/12:
Företagsmässa i Lerum (Tingshuset).
Mer information kommer senare under hösten.