QREATIVAS MEDLEMMAR
 
 
 
Här finner Du våra medlemsföretag och deras kontaktuppgifter:

Företag:
Namn:
Adress:
Telefon:
E-post:
Hemsida:

Accurranto AB
Camilla Unger
Strandvägen 28, 443 32 Lerum
0704-441 445
camilla.unger@accuranto.se
www.accuranto.se

Accuranto AB är en redovisningsbyrå som startade sin verksamhet 2013. Jag, Camilla, som driver företaget är medlem i samt auktoriserad redovisningskonsult via FAR. Vi antar uppdrag från små och medelstora företag med allt från kortare konsultuppdrag till komplett helhetslösning, allt som rör företagets ekonomi och redovisning.

Företag:
Namn:
Adress:
Telefon:
Aspenäs Café
Anita Julin
Goråsvägen 4, Lerum
0733-56 63 57

Aspenäs cafe är i nuläge ett helgcafe där människor kan koppla av över en kopp kaffe med hembakt i en harmonisk miljö. Kaféet hyrs även ut till mindre sammankommster under hela veckan. Helt enkelt en träffpunkt att trivas på! Startade verksamheten hösten 2008

Företag:
Namn:
Adress:
Tel/fax:
Hemsida:
Aspenäs Revision
Elisabeth Wejneman
Katarina Ribbings väg 10, 443 32 Lerum,
0302-125 30
www.aspenasrevision.se

Aspenäs Revision är en bifirma till John Wesley Företagsstyrning AB som har sitt huvudkontor i centrala Göteborg. För de företag som är underställda lagstadgad revision, fastställer vi kvaliteten i redovisningen och uttalar oss om denna genom en revisionsberättelse. I samband med revisionsrådgivningen hjälper vi företagare att planera resultatet för många år framåt, kanske så långt som till pensionen och/eller till ett generationsskifte för att åstadkomma en förmögenhet både hos företaget och hos företagaren. Utöver detta hjälper vi företag att upprätta bokslut, årsredovisningar och deklarationer mm. Vi bjuder Qreativas medlemmar på en konstnadsfri konsultation.

Företag:
Namn:
Adress:
Telefon:
E-post:
Hemsida:
Facebook:

Bekanten AB Städservice
Maria Albinsson
Kantor Edgrens väg 7, 443 34 Lerum (även besöksadress)
0736-792531
maria@bekanten.se
www.bekanten.se
https://www.facebook.com/bekanten

Bekanten AB Städservice utför städning av verksamhetslokaler och privata bostäder i Göteborg med omnejd. Personligt, pålitligt och professionellt är våra ledord och vårt mål är att erbjuda en städtjänst som passar för just era behov. Idag har vi tre anställda och växer främst via rekommendationer, vilket vi är mycket stolta över. För drygt tio år sedan startade jag konsultfirman Besok, med uppdrag inom projektledning, projektfinansiering och marknadsföring. Jag var bland annat projektledare för Retrovägen, som ju blivit ett populärt besöksmål för såväl boende i området som för turister utifrån. Sedan fyra år tillbaka driver jag även Coworking Kanten i centrala Lerum, där jag hyr ut en fest-/möteslokal och kontorsplatser och kontorsrum samt genomför en del kulturarrangemang.

Företag:
Namn:
Adress:
Telefon:
E-post:
Facebook:

Bolle Sport o. yrkeskläder
Cecilia Bolle-Larsson
Skattegårdsbacken 38, Lerum
073-963 19 47
info@bollesport.se
www.facebook.com/Bollesportoyrkesklader

Bolle Sport o yrkeskläder är den lokala leverantören av sport- och fritidskläder i hög kvalité och till bra pris. Här finner du ett stort urval av sköna plagg som kombinerar hållbarhet med hög modegrad. Plaggen finner du på Skattegårdsbacken 38 i Lerum, samt 2 ggr i slutet på varje månad på Bagges Torg i Lerum. Du kan även handla plaggen på www.facebook.com/Bollesportoyrkesklader. Alla plagg kan fås med tryck på!

Företag:
Namn:
Adress:
Telefon:
E-post:
Hemsida:
Facebook:

Fresh Start Lerum
Lotta Harming
Ryd Västergårdsvägen 15, 443 51 Lerum
0706-930360
lotta.harming@live.com
http://www.fresh-start-lerum.se/
https://www.facebook.com/FreshStartLerum/

Arbetar till vardags som operationssjuksköterska, men startade i september 2014 en salong på Bagges torg i Lerum där vi tar bort tatueringar med en för kroppen skonsam metod, utför föryngrande ansiktsbehandlingar med hjälp av Mesoterapi samt bleker tänder med Brilliant smile. Besök gärna vår hemsida för mer information om våra olika behandlingar. Varmt välkomna!

Företag:
Namn:
Adress:
Telefon:
E-post:
Hemsida:
Facebook:
Instagram:

Friskvårdsyoga
Cecilia Ringedal
Sköldvägen 7, 443 60 Stenkullen
0769-475 556
friskvardsyoga@gmail.com
www.friskvardsyoga.se
https://www.facebook.com/friskvardsyoga/
https://www.instagram.com/friskvardsyoga.se/

Friskvårdsyoga är en yogastudio med fokus på mjuk och återhämtande yoga. Vi hjälper privatpersoner och grupper att minska stress och spänningar med hjälp av andningsträning, yoga, djupavslappning och meditation. Du välkomnas att landa ner på en mjuk ullmatta i en otroligt vacker och naturnära miljö i Hillefors Grynkvarn, Stenkullens naturreservat, endast 500 m från Stenkullens station. Vi erbjuder veckokurser, personlig yoga, workshops, YogaiHagen (uteyoga sommartid) samt privata grupper och företagsbokningar. Yogaformer: MediYoga- medicinsk yoga, GravidYoga, Yoga Nidra (yogisk sömn), Yinyoga, Lymfyoga, HormonYoga och Familjeyoga. Varmt välkommen att höra av dig! Cecilia

Företag:
Namn:
Adress:
Telefon:
E-post:
Hemsida:

Hendtmans Redovisning
Annika Hendtman
Hallegårdsvägen 25, 443 35 Lerum
0760-371010
hendtmans@outlook.com
www.hendtmans.se

Jag bedriver en redovisningsfirma för små till medelstora bolag, är även redovisningsresurs för stora bolag som behöver hjälp vid toppar. Vidare hjälper jag privatpersoner med deras deklarationer.

Företag:
Namn:
Besöksadress:
Telefon:
E-post:
Hemsida:

JGi Ekonomi i Lerum AB
Johanna Giedraitis
Lagman Eskils väg 3, 443 34 Lerum
070-301 80 75
johanna@jgiekonomi.se
jgiekonomi.se

Jag är en auktoriserad redovisningskonsult som med tjugo års erfarenhet i bagaget tog språnget och startade eget i augusti 2015. Hos mig får företag hjälp med allt från bolagsbildning och rådgivning till bokföring, lönehantering, deklaration och bokslut.

Företag:
Namn:
Adress:
Besöksadress:
Telefon:
E-post:
Hemsida:
Facebook:


Blogspot:
Instagram:
Jiska Design
Jessica Hallgren
Box 222, 443 25 Lerum
Skallsjö Åsväg 22, Floda
0709-44 82 42, 0302-69 47 21
jiska@jiskadesign.se
www.jiskadesign.se
https://www.facebook.com/pages/Jiska-Design-P%C3%A4rlaff%C3%A4r-Smycken-Scrapbooking/110518225664614
http://parlaffar.blogspot.se/
http://instagram.com/jessicajiskadesign#

Jiska Design startades 2007 av mig, Jessica Hallgren. Butiken erbjuder ett stort utbud som innehåller allt du behöver för smyckestillverkning, förvaring, verktyg, litet scrapbooking sortiment, smycken och lite till. Du hittar varorna i e-butiken, eller i den fysiska butiken i Floda. Är du sugen på att besöka min butik för shopping går det alldeles utmärkt. För att se öppettider gå in och kika på hemsidan eller facebook sidan. Det går självklart bra att höra av dig, så öppnar jag butiken för dig! Jag håller olika kurser i smyckestillverkning, ordnar pärlcafe, pärlkalas, inspirationsträffar, kick-off, möhippor, tillverkningsträffar, smyckespartyn mm. Medverkar på olika mässor, marknader, pärlträffar och andra events. Välkommen att inspireras med mig! Med vänlig hälsning Jessica

Företag:
Namn:
Adress:
Telefon:
E-post:
Hemsida:

Kontrabas Verkstad
Elinore Morris
Hedefors Bruk, Hedeforsvägen 9, 443 61 Stenkullen
0702-791686
elinore.morris@gmail.com
www.elinoremorris.com

Jag kommer ursprungligen från Zimbabwe. Jag började spela bas som 14-åring och studerade sedan musik på Stellenbosch Universitet i Sydafrika. År 2000 började jag på en fiolbyggarutbildning i Norge och gjorde gesällprov i Markneukirchen, Tyskland. 2004 flyttade jag till Sverige och började med fiolreparationer. Jag jobbar nu nästan bara med kontrabasar.

Företag:
Namn:
Adress:
Telefon:
E-post:
Hemsida:
Lilium Begravning
Anna-Carin Lansenfeldt Delbert
Rurik Holms väg 6C, 448 30 Floda
0302-130 11
kontakt@liliumbegravning.se
www.liliumbegravning.se
Lilium Begravning - den lilla byrån med det stora hjärtat.
BEGRAVNING - GRAVSTENAR - FAMILJEJURIDIK
En komplett begravningsbyrå för hela Lerum, Floda och Gråbo med omnejd. Vi vägleder och finns vid Er sida genom hela begravningen. Flera års erfarenhet med fina referenser från anhöriga. Vi erbjuder hembesök och utför jourhämtningar dygnet runt. Vi föreläser också om sorg och hur man kan hantera och bemöta den, håller stödgrupper, sorgbearbetning och samtalsträffar. Kontakta oss med frågor eller när ni önskar boka ett möte.

Företag:
Namn:
Adress:
Telefon:
E-post:
Hemsida:
Instagram:
Lilla Nääs konfektyr & inredning
Ann-Charlotte Najim
Kvikullavägen 45, 448 91 Floda
0766-235889
sottogott@live.se
www.lillanääs.se
lillanaas
Driver en livsstilsbutik i mitt tegelhus från 1829 där du finner inredning, nostalgigodis, en permanent julvärld och café. Det finns även möjligheter att yoga på tredje våningen. Tanken är att du ska trivas och få inspiration i vår mysiga miljö.

Företag:
Namn:
Adress:
Telefon:
E-post:

Lindhés Redovisning- och Administrationstjänst
Helena Lindhé
Slätthults Hagväg 9, 443 95 Stenkullen
0302-226 21, 073-916 60 26
helenalindhe@outlook.com


Utför bokföring, bokslut, deklarationer, löneadministration, faktureríng m.m.

Företag:
Namn:
Adress:
E-post:
Hemsida:

Lära För Alla
Paula Weldeborn
Kantor Edgrens väg 6
paula@weldeborn.se
www.weldeborn.se

Jag är specialpedagog och föräldracoach. Jag arbetar som konsult och coach med förskolor, föräldrar och skolor. Mina verktyg är observationer, handledning, rådgivning och coachande samtal. Min fördjupade kompetens ligger inom Elev/Barnhälsa och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF).

Företag:
Namn:
Adress:
Telefon:
E-post:
Hemsida:

Make a Difference
Jaana Kollberg
Lilla Bråtavägen 28, 443 51 Lerum
070-594 1874
jaana.kollberg@mhmail.se
www.makeadiff.se

Färg- och Stilanalyser samt Personal shopper.

Företag:
Namn:
Adress:
Telefon:
E-post:
Hemsida:
Instagram:

Maria Mellberg Massage
Maria Olofsson Mellberg
Segelstaden 3, Gråbo
0736-226019
mariabom50@gmail.com
www.mariamellberg.se
massage_mariamellberg

Svensk klassisk massage. Hel- eller halvkroppsmassage i cirkulationsökande, förebyggande och avslappnande syfte. Mottagning kvällstid och enstaka lördagar. Tid bokas på Bokadirekt.se eller via telefon.

Företag:

Namn:
Telefon:
E-post:
Hemsida:

Må gott massage & friskvård samt Iris utbildning healingmassage
Kate Andersson
0763-938655
kate66@live.se
kateandersson.bokadirekt.se
Välkommen till en stund där kropp och sinnet får njuta i lugn hemmiljö. Jag arbetar mycket med energierna och att lösa upp spänningar som har uppstått i kroppen på grund av olika saker som har hänt i våra liv. Av dessa spänningar/blockeringar där energierna har stangerat så blir kroppen överbelastad och belastningarna som vi även får av arbete ökar på blockeringarna ännu mera. Till slut säger kroppen ifrån på olika sätt. Jag arbetar även med att få igång blodcirkulationen samt lymfsystemet i kroppen där det har blivit dåligt flöde på grund av olika tillstånd/sjukdomar i kroppen. Så varmt välkomna att komma på behandlingar som kan hjälpa er i specifika tillstånd samt att förebygga olika tillstånd. Jag har även grundutbildning i Healingmassage hemsida: healingmassageochsamtal.wordpress.com

Företag:
Namn:
Adress:
Telefon:
E-post:
Hemsida:

Nybergs Begravningsbyrå AB
Annelie Nyberg
Högsboholmsvägen 100, Floda (även besöksadress)
070-798 32 04
kontakt@nybergsbegravning.se
www.nybergsbegravning.se

Nybergs Begravningsbyrå startades 1 januari 2022 Efter 23 år som ambulanssjuksköterska, ville jag göra något helt annat och eftersom jag mött många människor i sorg och förstår vikten av ett fint och genuint bemötande, startade jag Nybergs Begravningsbyrå i och för hela Lerums kommun. Här vill jag vara med och skapa ett fint, sista minne av en älskad anhörig eller vän. Nybergs Begravningsbyrå vill vara ett prisvärt alternativ till de etablerade byråer, som finns i vår kommun. Jag är inte längre bort än ett telefonsamtal, så varmt välkommen att höra av dig!

Företag:
Namn:
Adress:
Telefon:
E-post:
Hemsida:

Oscarshöjd Blommor & Trädgård
Erica Lönnehed
Gottfrids väg 1, 448 36 Floda
0302-300 95
erica@lonnehed.se
www.oscarshojd.se

Mer information kommer inom kort.

Företag:
Namn:
Adress:
Telefon:
E-post:
Hemsida:
Facebook:
Instagram:

Pure Studio massage & skincare
Marie Andrews
Spinnerivägen 1, 448 50 Tollered (Nääs fabriker)
0706-14 06 60
marie@purestudio.se
www.purestudio.se
https://www.facebook.com/purestudio.se/
ttps://www.instagram.com/purestudio.se

Omringad av fantastiska miljöer vid Nääs fabriker ligger Pure Studio massage & skincare. Här erbjuds ett resultatinriktat och lyxigt behandlingsutbud av massage och skönhetsbehandlingar UTAN kirurgiska ingrepp med fokus på naturlig hälsa. Min idé bygger på ett holistiskt och individuellt synsätt på kroppen och att kropp, sinne och själ är oskiljaktiga och bör betraktas som en helhet, inte separata delar. I min studio möts Du av en trygg och tillitsfull miljö där ditt välmående är i fokus och jag ser fram emot att ge dig en stunds omtanke och egentid när den är som bäst. Vi erbjuder även workshops samt privata grupper och företagsbokningar.

Företag:
Namn:
Adress:
Telefon:
E-post:
Hemsida:

Relationsverkstaden
Judith Breneman
Skördevägen 3, 443 42 Gråbo
0727-240 715
judith@breneman.se
www.relationsverkstaden.se

USA-utbildad parterapeut, MA i klinisk psykologi med huvudinriktning parrelationer och familjer, EFT-grundutbildning (www.iceeft.com) (www.eftsverige.se). Judith tar helst emot par och i mån av tid kvinnor som brottas med olika svårigheter, som destruktiva relationer och/eller behov av att lära känna och bygga upp/utveckla sig själv. Med lång erfarenhet av att vara lärare håller Judith i mån av tid i workshops - friskvård för par - utifrån Håll om mig - EFT konceptet (hallommig.se). Hon brinner för att återställa det som är slitet och illa medfaret, oavsett om det gäller människor eller ting, att få vara en del i processen; så att det blir som nytt!

Företag:
Namn:
Adress:
Telefon:
E-post:
Hemsida:

Rosestigen Ekonomi AB
Pia Olsson
Rösestigen 2, 443 60 Stenkullen
073 800 6580
pia@rosestigen.se
www.rosestigen.se

Rosestigen Ekonomi AB erbjuder små och medelstora företag alla slags ekonomitjänster: bokföring, bokslut, månadsrapporter, årsredovisningar, skatter osv. Vi sköter fakturering, leverantörsbetalningar, lönehantering, redovisning av moms och arbetsgivaravgifter, samt övrig företagsadministration. Samtidigt ser vi till att all rapportering till myndigheter sker i rätt tid. Vi ser till att din bokslutsrapport upprättas enligt lag och god redovisningssed, och att den ekonomiska uppföljningen av verksamheten är strukturerad enligt dina önskemål.

Namn:
Besöksadress:
Telefon:
E-post:
Instagram:

Stephanie Irvine
Hedeforsvägen 9 443 61 Stenkullen
0736-899752
Stephanie.r.irvine@gmail.com
https://www.instagram.com/stephanie_irvine_music/

Jag utbildade mig på Newark School of Violin Making i England och bygger fioler, altfioler och cellos från grunden. Jag älskar att jobba tillsammans med musiker för att bygga instrument efter deras spelstil och behov. Jag är också frilansmusiker, och spelar keltisk harpa och sjunger. Jag spelar folkmusik, egenskriven musik, improvisationsmusik och mycket annat, och framträder båda solo och i grupp.

Företag:
Namn:
Adress:
Telefon:
E-post:
Hemsida:

Syhuset Gundi
Gundi Bolin
Hedeforsvägen 9, 44361 Stenkullen
0706-619521
syhusetgundi@gmail.com
www.syhusetgundi.com

Jag är skräddarmästare (herr och dam). Är även beklädnadstekniker vilket innebär att jag lägger upp industriell sömnad. Min skrädderiverkstad/fabrik ligger i Hedefors bruk i Stenkullen och jag driver Syhuset Gundi sedan 30 år tillbaka.

Företag:
Namn:
Adress:
Tel/fax:
E-post:
Hemsida:
Tekupan
Gabriele Källefors
Hedeforsvägen 28c, 443 61 Stenkullen
0762-499968
bella@tekupan.se
www.tekupan.se

Vi säljer smaksatt Honung på olika marknader runtom i Sverige och via webben i vår webshop. Vi säljer nu även the i lösvikt med olika smaker. Smakerna finns under fliken Nyheter på vår hemsida.

Företag:
Namn:
Adress:
Besöksadress:
Telefon:
E-post:
Hemsida:
Uttrycksform
Marie Kollberg
Gökvägen 5A, 448 35 Floda
Hedeforsvägen 9, 443 61 Stenkullen
0707-600 181
marie@uttrycksform.se
www.uttrycksform.se

Arbetar som Content creator med instagramkontot Uttrycksform där jag visar återbruksinspiration och gör fotouppdrag med fokus på marknadsföring inom inredning och återbruk. Driver även butiken Retrouttryck med designmöbler och prylar. Lokalen är belägen i historisk miljö med tegelvalv i taket och tjocka stenväggar. I butiken finns en studio du kan hyra för att själv fotografera t ex produkter i historisk miljö.

Företag:
Namn:
Adress:
Telefon:
E-post:
Instagram:
Facebook:

Vardagshälsan i Tolsjöhult
Carina Wahlqvist
Tolsjöhultsvägen 213
0702969636
c.wahlqvist@gmail.com
https://www.instagram.com/vardagshalsanitolsjohult/
https://www.facebook.com/vardagshalsanitosjohult


Mitt företag Vardagshälsan i Tolsjöhult erbjuder friskvård för såväl privatpersoner som företag, jag erbjuder behandlingar som syftar till att öka din livskvalité och reducera stress. Vardagshälsan i Tolsjöhult har ett helhetstänk där kropp och själ hör samman. Att må bättre fysiskt psykiskt mentalt och emotionellt och leva ett smärtfritt liv. Att vara i sitt fullaste potential och se sitt värde. Jag arbetar med obalanser såsom inflammationer, stress, sömnstörningar, mag- tarmproblem, muskelproblem. Jag arbetar också med att coacha människor i deras vardag som livsstilscoach. Som holistisk behandlingsterapeut ser jag helheten hos varje människa. För dig som vill komma i balans med kropp och själ. Som din terapeut har jag naturligtvis tystnadsplikt och innehar behandlingsskade- och ansvarsförsäkring. / Carina