AKTUELLT UNDER 2014
 
 
 
AKTUELLA HÄNDELSER UNDER HÖSTEN 2014
Här kommer en inbjudan vår systerklubb i Partille vid namn "Panthera". De önskar bjuda in oss Qreativa medlemmar till denna inspirationskväll den 15 oktober i syfte att få inspiration och många nya visitkort!!! Observera att sista dag för anmälan är den 10 oktober enligt inbjudan här nedan!TIDIGARE TRÄFFAR UNDER 2014

Aspenäs café 7/10

Hej alla Qreativa medlemmar!
Här kommer höstens andra Qreativa evenemang.

Den 7 oktober kl 18.30 så är ni välkomna till Aspenäs café (Goråsvägen 4, Lerum) Anmälan till: jaana.kollberg@tele2.se senast 6/10. (Fika till självkostnadspris ca 50 kr)

Då besöks vi av Per Westerlind som kommer att berätta om sin marknadsföringssite www.studyit.se och vad den kan ge er som företagare! Ett nytt sätt att synas på som Per kommer att berätta mer om!

För övrigt så kommer han att berätta om kompetensutveckling och vad kompetens är, se skiss nedan!

Frukostmöte med Partiutfrågning 8/9

Ett önskemål kom ifrån våra företagarföreningar om att erbjuda alla deras medlemmar ett frukostmöte med möjlighet att höra av våra partier i Lerums kommun står inför valet den 14 september. Därför erbjuder vi nu i samverkan med företagarföreningarna just ett sådant möte.
 • Dag: Måndagen den 8 september 2014
 • Plats: Kommunhuset vid Bagges torg - lokal Eken på 4:e våning
 • Tid: 07.30-09.00
 • Frukost: 07.30-08.00
 • Frågestund: 08.00-09.00
Vi behöver din anmälan senast torsdagen den 4 september till:
- E-post: eva.gladt@lerum.se
- Telefon: 0302-52 11 11
Ange då även eventuell avvikande kost.

Varmt Välkomna önskar:
FFLK, Floda Företagarförening, Föreningen Sjövik, Företagarna i Lerum, Gråbo Företagarförening, Lerums Centrumförening, Lerums Kommun, Qreativa, samt Team TolleredQreativas Årsmöte Torsdagen den 27/3 kl 19.00 (mingel från 18.30)

Det kommer även bli ett programinslag som kommer inom kort!Qreativas Företagsmässa lördagen den 22/3 i Tingshuset

 • Plats: Tingshuset Lerum

 • När: Lördagen den 22/3 klockan 08.00 – 16.00 (se instruktioner + mer info per mail eller kontakta jaana.kollberg@tele2.se om ny medlem!)

 • Sista dag för bokning: Fredagen den 14/3 är sista dag för att boka in sig på ett bord! Först till kvarn gäller eftersom det kan bli trångt om vi är alltför många.

  OBS! Bokningen är bindande = man får betala kostnaden även om man inte kommer alternativt att man överlåter sin plats till annan medlem i Qreativa som betalar avgiften.

 • Anmälan: Anmälan kan göras till Jaana Kollberg senast fredagen den 14/3 på e-mail jaana.kollberg@tele2.se

  Vi återkommer inom kort om betalningen! Max 300 kr/person.Marknadsföring av våra företag i sociala medier

Datum för detta kommer inom kort!

Denna utbildning/kurs hålles av Annelie Eng som utsågs till Årets Nätverkare på Entreprenörsgalan som hölls i November 2013.
Vi samverkar även med övriga företagarföreningar i Lerums Kommun och inom kort kommer även mailinbjudan till FFLKs och företagarnas evenemang!